Нововоронцовка, Нікополь: аерознімки 15.08.1941

У відповідні локації додані два великомасштабні знімки. Окрім того, всі історичні шари з цією датою у всіх сусідніх локаціях (Нововоронцовка, Нікополь, Марганець) об’єднані в один шар. Наразі цей шар складається з п’ятьох великомасштабних та чотирьох маломасштабних знімків. Нові файли шару позначені зеленим:

Знімок Нововоронцовки надав місцевий краєзнавець Андрій Селецький, знімок Нікополя, який став підосновою для двох маломасштабних знімків, надав співавтор проекту Сергій Чигвінцев.

Рівень зуму для великомасштабних знімків обмежений 17 рівнем, для маломасштабних максимальний – 18-й рівень.

Перехід до перегляду шару 15.08.1941 у локаціях:

Нагадаю, поняття “локація” це окремий розділ на сайті, який має власний набір історичних шарів і покриває окрему конкретну територію. Всі ці розділи познічені на загальній карті локацій.

Окрім цього у панелі шарів вищезазначених локацій був доданий сучасний шар 2022-2023 року від сервісу ESRI World Imagery, де Каховського моря вже не існує:


Дякую всім, хто приймає участь у розвитку проекту. Як наданням файлів для прив’язки, так і фінансово. Нещодавно на кошти фонду розвитку OldMaps були придбані дев’ять високодеталізованих знімків для локації Дніпро. Незабаром планується замовити в архіві ще декілька файлів.

Нагадаю про можливість підписатися на Patreon та Buy Me a Coffee. Там підписники бачать оновлення раніше, а також, якщо можливо, отримують оригінали сканів знімків. Окрім цих платформ ви можете підтримати проект іншими способами (там є банка Монобанка). Підтримка проекту це стимул для автора, а також нові матеріали.

Але в першу чергу підтримуйте ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *