Біла Церква: Супутниковий знімок 22 вересня 1973 року

У локацію Білої Церкви додано новий історичний шар у двох режимах перегляду – інтерактивному (синхронізовані історичні шари з прив’язкою до координат) і статичному (без прив’язки, знімок повернуто на 105 градусів під положення супутника). Деталізація знімка висока.

Охоплення території у режимі інтерактивного перегляду показано на схемі нижче:

Перехід до перегляду шару по клику на зображення нижче. Максимальний зум 17 одиниць:

У режимі статичного перегляду охоплення території у два рази більше. Місцевість на знімку знята під великим кутом, тому зображення було повернуте на 105 градусів проти годинникової стрілки під положення супутника – так місцевість виглядає більш об’ємно і інформативно:

Перехід до перегляду знімка по клику на зображення:

Для нових користувачів невелика інструкція по навігації. Вибір історичних шарів по клику на іконку зверху праворуч кожної половини екрану. Ви можете порівнювати між собою всі наявні на даний момент історичні шари (1966, 1973, 1982 роки).

Перехід до розділу із статичними файлами у панелі вибору шарів, а також у меню сайту зверху ліворуч.

Перехід до інших локацій на території України також в меню посилання “Локації”.


Нагадаю про можливість підписатися на Patreon та Buy Me a Coffee. Там підписники вже користувались цим оновленням ще кілька днів тому. Окрім цих платформ ви можете підтримати проект іншими способами. Підтримка проекту це стимул для автора, а також нові матеріали.

Але в першу чергу підтримуйте ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *