Оновлення у локації Чорнобиль

Додано два історичних шари періоду перших місяців після аварії.

Перший шар це супутниковий знімок, датований наступним днем після аварії – 27 квітня 1986 року. Покриття невелике – проммайданчик 3-го та 4-го енергоблоку:

(перехід до інтерактивного перегляду по клику на зображення)

Також цей знімок доступний у режимі статичного перегляду:

Другий знімок датований 17 травня 1986 року. Знімок знятий під дуже великим кутом, тому при прив’язці він візуально сильно деформувався в перспективу:

Насправді такі знімки майже неможливо коректно прив’язати, тому при інтерактивному перегляді можуть спостерігатися великі похибки. Більш інформативним цей шар буде у статичному режимі перегляду, без прив’язки. Власне, у цьому режимі аерознімок доступний також:

У панелі історичних шарів поруч з новими шарами з’явилася відповідна навігація:

Джерело файлів


Буду вдячний за підтримку проекту – це і придбання нових матеріалів і додатковий стимул для автора. Незабаром також потрібно проплачувати великий об’єм хостингу. Для зручності я додав проект OldMaps до ще однієї донат-платформи Buy Me a Coffee. Підписники там і на Patreon мають доступ до матеріалів раніше за всіх, вони тестують зі мною нові прив’язані карти, отримують додаткові плюшки у вигляді оригіналів файлів. Також проект можна підтримати іншими способами. Дякую, що користуєтесь.

Але в першу чергу підтримуйте ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *