Оновлення локацій: Маріуполь, Кривий Ріг, Осокорівка

На сайті в різних локаціях додані нові аерознімки і супутникові знімки. Нагадаю, на сайті була зроблена зручна навігація між населеними пунктами, де була зроблена прив’язка карт. На даний момент це вже близько двох десятків великих міст, безліч селищ і сіл. Доступ в розділ навігації по локаціях можливий з панелі меню у верхній частині карт або за посиланням:

oldmaps.dp.ua/locations.html

Маріуполь

Місцевий меценат і дослідник історії Маріуполя Леонід Горохов придбав і надав для прив’язки два супутникових знімка Маріуполя. Леонід зацікавлений розвивати цю локацію і готовий надавати інші придбані ним матеріали. У Маріуполя очікуються нові прив’язки.

Покрито 100% міста, також охоплені передмістя. Супутниковий знімок 18 квітня 1962 року середньої деталізації, максимальний зум – 16 рівнів:

Супутниковий знімок 4 червня 1966 року з максимальною деталізацією, зум 17 рівнів:

Перегляд локації

Кривий Ріг

У локацію доданий новий шар з дуже деталізованими супутниковими знімками, датованими 15 липня 1972 року

Дуже велике охоплення із заходу на схід, але через те, що місто витягнуто з півночі на південь, північна частина Кривого рогу залишилася без прив’язки. Частково проблему вирішує вже прив’язаний раніше знімок середньої деталізації 24.09.1971 року – він саме покриває порожню частину

Перегляд шару

Осокорівка

Аерофотознімок Люфтваффе 15.08.1941 року, що покриває сучасну територію с. Осокорівка Херсонської області. Знімок знаходиться в локації Нікополя. Файл надано для прив’язки місцевим дослідником історії краю Андрієм Селецьким

Перегляд шару

За бажанням ви можете підтримати проект OldMaps: DONATE

1 коментар до “Оновлення локацій: Маріуполь, Кривий Ріг, Осокорівка

  1. Иван Фёдоров

    Спасибо вам огромное за Кривой Рог! Давно ждал подобных снимков!

      Цитувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *