Супутниковий знімок ЧАЕС і Прип’яті 29 січня 1984 року

Це новий історичний шар у дуже цікавій і важливій локації. Ще кілька років тому я і подумати не міг, що зможу побачити цю місцевість, якою вона була ще до “освоєння”. А бачити те, як ця місцевість змінювалась у доволі щільній хронології в інтерактивному форматі – дуже цінно.

Я свого часу багато цікавився темою Чорнобиля і звісно через це багато уваги приділяю цій локації. Сьогодні я додав у панель шарів дату 29 січня 1984 року. Цей історичний шар охоплює території у межах ставка-охолоджувача, самої станції, міста Прип’ять та кількох селищ навколо:

Неймовірна кількість цікавих деталей. Звісно, перше, на що хотілося б подивитись – четвертий енергоблок станції. Він лише пів року як експлуатується:

Порівняємо це ж місце з 1982-м роком, коли 4-й блок ще будується:

Місто Прип’ять. Майже у тому вигляді, яке воно сьогодні. Залишилось два роки – за цей час добудують ще кілька будинків:

Нагадаю, у локації Чорнобиля прив’яані до координат дев’ять історичних шарів і два сучасних:

Перейти до перегляду шару 29.01.1984 р.


Підписники на Patreon мають змогу отримати цей знімок в оригінальному вигляді. Також вони вже користувались ним за два дні до релізу. Приєднуйтесь до проекту на Patreon, щоб отримувати додаткові штуки.

Також буду вдячний, якщо ви підтримаєте мої проекти іншими способами. Це стимул для мене працювати далі, а також можливість придбати нові матеріали.

Дякую!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *