Глобальне оновлення історичного шару 28.08.1943

Тепер після цього оновлення і сам шар став глобальним, з охопленням п’яти локацій і який на даний момент складається з 43 аерофотознімків:

Червоним обведенням показано зону охоплення до оновлення – тоді шар складався з 16 файлів аерознімків. Або подивіться, як зміни виглядають на анімації:

Ініціатори проекту, завдяки яким стало можливим зробити історичний шар 28 серпня 1943 року:

  • 32 аерофотознімки були придбані за власні кошти і передані на прив’язку співавтором проекту Сергієм Чигвінцевим;
  • 4 файли передав Олексій Адамчик;
  • 3 файли передав для проекту Ігор Лисенко;
  • 1 файл надав Євген Молдаванов.

Тож зробимо короткий огляд шару в окремих локаціях.

Дніпро

Покрито території передмість: Сурсько-Литовське, Волоське та Новоалександрівка:

Також двома знімками охоплено території сучасних Таромського і Діівки:

Кам’янське

Покрито новими знімками частину лівого берега, повністю селище Аули і Дніпровське:

Верхньодніпровськ

Це новий – вже п’ятий історичний шар у цій локації. Верхньодніпровськ охоплений практично повністю, також додатковим знімком покриті території передмість: Домоткань, Заріччя, Бородаївські Хутори, Василівка, Корнило-Наталівка. Добре видно затоплені водосховищем території:

Новомосковськ

У цій локації шар 28 серпня 1943 року розширився на захід, на схід і північ, охопивши селища Орлівшину, Хащове, Черкаське, Спаське, Івано-Михайлівку, Андріївку, частково Губиниху та Новостепанівку:

Павлоград

У цій локації 28.08.1943 це новий історичний шар. Окрім Павлограду знімки покрили територію всіх селищ по трасі між Павлоградом і Новомосковськом, також покриті західні передмістя Павлограду – Тернівка і Богуслав:


Нагадаю, ви можете підтримати проект OldMaps донатами. Це великий стимул продовжувати розвиток проекту, на донати я замовляю в архіві нові файли та купую для роботи над проектом нову оргтехніку. Донатами ви підтримаєте і інші мої проекти.

Також ви можете підтримати мого колегу Сергія Чигвінцева, за ініціативи якого, нагадаю, стало можливим зробити цей глобальний історичний шар 28 серпня 1943 року. Зв’яжіться з ним

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *