Нова локація: Тернопіль. Аерознімки квітня 1944 року

На старті локація має поки один історичний шар, який складається з двох аерознімків різного масштабу. Великомасштабний знімок з малою деталізацією покриває повністю все місто, знімок малого масштабу з великою деталізацією покриває район центру міста:

Знімки були придбані і передані для проекту OldMaps Маркусом Бауером (Markus Bauer). Щиро дякуємо!

Коротко для нових користувачів розкажу, як користуватися картами. Екран поділений на дві синхронізовані між собою частини, в центрі кожної половини екрану одне і те ж місце в той чи інший рік. Історичні шари перемикаються кликом на піктограму зверху праворуч кожної половини. Датування історичного шару вказано знизу праворуч. Режим однієї карти зверху ліворуч в районі меню. Перехід до інших локацій в самому меню:

(по клику на зображення перехід до перегляду знімків)

Поняття “інші локації” – це окремі локації на сайті, які мають власні набори історичних шарів і покривають окремі території. Наразі на сайті вже 31 окрема локація. Також на загальній карті позначені дружні проекти тієї ж тематики (Київ, Запоріжжя):

Надалі локацію Тернополя планується також розвивати по мірі надходження матеріалів.


Підтримка проекту це стимул для автора розвивати його надалі. Також це можливість придбання нових матеріалів. Якщо у вас є можливість, буду вдячний за донати – є різні варіанти їх зробити: oldmaps.dp.ua/blog/donate.

Також нагадаю про Patreon. Там підписники першими бачать оновлення, отримують додаткові привілеї.

Дякую, шо користуєтесь!

Але в першу чергу допомагайте ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *