Кривий Ріг: нові шари 1941 і 1943 років

Два нових історичних шари з’явилися у локації Кривого Рогу. Всього загалом було додано шість аерознімків: чотири з датуванням 13.07.1941 р., та два 15.07 і 18.08.1943 року. Файли були придбані за донати підписників спільноти Криворізька старовина і передані для проекту OldMaps.

Коротко оглянемо нові шари і іх деталізацію.

13 липня 1941 року

Шар складається з чотирьох знімків, які є частинами двох різних прольотів над містом. Два знімки покривають район МОДР, Карнаватка, Карачуни, Антонівка; інші два повністю покривають територію сучасного металургійного комбінату:

(перехід до перегляду шару по кліку на зображення)

Масштаб знімків 1:20000, деталізація однієї серії середня, іншої (та, що покриває Меткомбінат) – вище середньої. Максимальний зум для перегляду – 17:

У панелі навігації для зручності додані додаткові посилання на центри шару

15 липня (18 серпня) 1943 р. – Лозуватка

Два аерознімки з двома датами, які були поєднані в один шар. Покривають територію селища Лозуватка неподалік Кривого рогу:

Файли були придбані завдяки донатам спільноти Громада Live – новини села Лозуватка і передані на прив’язку до OldMaps.

Файли хорошої деталізації, датування підписано на самих знімках:


Підписники у Patreon бачать ці оновлення першими, також вони тестують зі мною інші локації на карті України, які ще в розробці. Підписуйтесь на Patreon, тим самим ви підтримаєте проект OldMaps. Також підтримати проект можна іншими способами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *